Easiest Way to Prepare Yummy Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo

Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo.

Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo You can cook Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo

  1. Prepare 1 of dos de cabillaud (400g).
  2. You need 8 of tranches de chorizo.
  3. You need 120 g of tomates cerises.
  4. It's 20 g of farine.
  5. You need 20 g of beurre.
  6. Prepare 20 g of chapelure.
  7. It's 30 g of parmesan.
  8. It's of Sel/poivre/3 baies.

Dos de cabillaud crumble parmesan chorizo instructions

  1. Préchauffer le four à 210 degrés. Placer le dos de cabillaud dans le plat, saler, poivrer, déposer les tomates cerises coupées en 2. Placer au four 5 mn à 210 degrés.
  2. Mélanger la farine, le beurre, chapelure, parmesan et le chorizo mixé.
  3. Recouvrir le poisson de crumble et mettre au four 10-15mn.

Comments

Popular posts from this blog

Recipe: Yummy Salade saumon - framboise

Recipe: Delicious Green smoothie acidulé

Recipe: Tasty Smoothie myrtille citron